danut pisze:człowiek nie może być wszystkim jednocześnie, bo jest tylko częścią olbrzymiego schematu i układu zależnym od wszystkiego z czym w tym układzie i poza nim jest połączony
Z tym się zgadzam.
danut pisze: zatem nigdy nie będzie Absolutem, czyli Bogiem
A z tym się nie zgadzam
danut pisze:To czym/kim będzie i jak zmienią się jego funkcje, gdy znajdzie czy już znajduje się w innym układzie może być natomiast zależne od tego co sobą tu prezentuje.
Z tym też się zgadzam, dlatego warto zastanowić się gdy ktoś ma do nas jakieś uwagi. Bo może się okazać, że ma rację i poprawisz siebie, będziesz lepsza. Dlatego zawsze powtarzam tu na forum wszelkie uwagi są dla mnie mile widziane.
blackbitch pisze:Od dawna czuć sekciarskie tematy . Już nikt nie musi nic zakładać bo już założyli hahhah . Nazywaj to jak chcesz prowokacja może być dla mnie bomba . Chory temat i chora sprawa poprostu sekta . Fajnie ze wiesz co to sekta . Nie chce mi się słuchać tych wypocin bo są żałosne . A jak wy krzywdzicie ludzi to jest dobrze ?
Skoro masz takie zdanie o tym forum, to co ty tu jeszcze robisz? Dajesz się naciągać sekciarzom?
Jeśli ktokolwiek krzywdzi innego, to należy to zgłaszać moderatorom. Ty też mnie teraz skrzywdziłaś, bo nazwałaś mnie sektą (również wypowiadam sie w tym temacie). Przeprosisz?
cthulhu87 pisze:Czy te 4 - 5 osób, które tu piszą naprawdę uważają, że inni forumowicze traktują to poważnie?
Mam jednak nadzieję, że nie