Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 10 kwie 2016, 19:23

uhm

dlatego bycie przed NIMI to wyzwanie , doświadczenie jakiego nic ci nie wymaże z głowy i wtedy ,, olewasz,, to czy ktoś ci w to wierzy czy nie,
przeżycia nie da się opisać

Ty byś uciekł, ja myślałam, że umrę - skala doświadczenia była podana wprost bez ogródek i projekcji - kawa na ławę
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 10 kwie 2016, 19:26

A po co miałbym się narażać? Spójrz na ziemian - oni nie mają hamulców, żeby kliknąć przycisk i zabić albo prowadzić na innych eksperymenty. Skoro my jesteśmy wrodzy do samych siebie, to czemu nie mogliby istnieć inni, którzy byliby wrodzy?

Z chęcią bym zobaczył bardziej rozwiniętą cywilizacje, od której można się czegoś nauczyć.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 10 kwie 2016, 19:40

miałam tylko 3 razy z NIMI bezpośredni kontakt - przynajmniej 3 razy jakie pamiętam dokładnie
te pośrednie kontakty między pierwszym - gdy myślałam , że nie przeżyję, a tym ostatnim , który wam opisałam były poprzez wykorzystanie
ciała mojego TATY; gdy przychodzili to tylko w konkretnym celu - przekazując mi informacje ważne dla mojego życia

dopiero gdy zrozumiałam, że to nie mój TATA pokazali mi tę jedną postać , którą mogłam dotykać - tę w biało srebrnym kombinezonie
co jeszcze, hmm jakby to powiedzieć, emanowała od niego jakaś miłość, uczucie, nie chcę przesadzić, ale miałam niesamowite pozytywne uczucia i poczucie bezpieczeństwa - to było zdecydowanie lepsze niż to pierwsze spotkanie z ok 10 postaciami , to był hardcor, przesadzili heh

jesteśmy dziwną cywilizacją z jednej strony oczekujemy Ich pojawienia się a z drugiej nie chcemy, bo nas zabiją:)

Ci z którymi miałam styczność, nie chcą nas zabijać, to nasze morderstwa dla nich są nie do zaakceptowania - przekazałam tę wiadomość
sądzę , że nie jesteśmy gotowi na bezpośrednie spotkanie - ich wygląd jest nie do akceptacji takiej wprost, mają nogi, mają ręce - a czemu w myślach prosiłam by nie ściągał rękawicy?
nie podałam cech w jego wyglądzie bo tak jak mówię, zostawiam to dla porównania z osobami, które ich bezpośrednio widziały - muszę mieć kolejny dowód:)
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 10 kwie 2016, 19:51

Boimy się, że ich technologia zrobi nam krzywdę.

E tam wygląd, przewrażliwiona jesteś :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 10 kwie 2016, 19:57

myślisz , że boję się byle czego? :P nawet ONI się przeliczyli sądząc, że skoro nie mam problemu z duchami ludzi to z Nimi też nie powinnam:)

i jeszcze raz, we wszechświecie nie jesteśmy sami, a ONI nie są drugimi, cywilizacje musisz przemnażać - to nie są moje dane, ale dane od ludzi posiadających dostęp do ogromnej wiedzy
czy ktoś nam zagraża? tak , my sobie wzajemnie, możemy przestać istnieć i to jest największy problem
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 10 kwie 2016, 20:02

Dziwie się Twojej reakcji. Ja bym się pokusił i zobaczył.

Skoro nie jesteśmy sami, to czemu tego nie widzimy?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 10 kwie 2016, 20:05

OneNight pisze:Dziwie się Twojej reakcji. Ja bym się pokusił i zobaczył.

a ja nie dziwię się twojej
wyobraźnia to projekcja , rzeczywistość to konfrontacja
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 10 kwie 2016, 20:07

Jakże mi przykro, że to nie ja przed nimi stałem i że nie wiem co to znaczy. Takie życie - jestem zbyt nisko rozwiniętym duchem, żeby ujrzeć tych postawionych wyżej :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 10 kwie 2016, 20:17

rozumiem, że wierzysz w reinkarnację i chcesz reinkarnować i tak bez konca; do tego wierząc w nią sam siebie nazywasz nisko rozwiniętym duchem
nisko rozwinięty duch po tylu reinkarnacjach dalej się nie rozwija i nie ma postępu by dostąpić wyższego planu istnienia? kto ci to wmawia??????

po pierwsze ONI to żadne duszki , nie byli , nie są i nie będą nami , to inna rasa/ ONI mówią garunek;

a co jeśli by się okazało , że nic nie musisz, i nie musisz reinkarnować ?
i co jeśli wcale nie jesteś niskim głupim duszkiem, który musi wciąż odrabiać zaległe zadanie , tylko masz wolną wolę bycia sobą i pójścia dalej tam gdzie Ty chcesz a nie gdzie musisz, bo ktoś pierze ci mózg niczym pranie w czyszczalni odzieży, hm
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 10 kwie 2016, 20:32

Zdajesz sobie sprawę, że to forum spirytystyczne, a to dział Nasz spirytyzm, który to zawiera w sobie koncepcje reinkarnacji?

Nic nie muszę? Więc po co mam się tu męczyć? Idę po sznurek i tyle z tej egzystencji :D

To co się okaże po śmierci, to będzie. Po co mam się tym przejmować? Czy złe jest to, że coś daje mi motywacje do bycia lepszym człowiekiem? To źle, że coś daje mi nadzieje na lepsze jutro?
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm