Natasza pisze:Estio dzięki takim osobom jak Ty , o otwartych umysłach, sile charakteru i odwadze możemy wspólnie próbować zebrac te elementy.
piszesz o ich technologii , że wykorzystują wiele dziedzin i to nam znanych może ze śmiałych teorii fizyków jak Michio Kaku.
co wiemy :
-na pewno potrafią ,, wyciągać ,, świadomość? ducha? twoje Ja z ciała , jakkolwiek to nazwiemy ,, porwanie,, , zaproszenie - to potrafią to zrobić
co to oznacza - że człowiek gdy umrze może stanąć przed nimi ; ponadto jeśli wychodzimy z ciała to ! jesteśmy duchami za życia i mamy możliwość odbywania podróży poza formalny skafander
to doświadczenie coś jednak pokazuje
- są to istoty wielowymiarowe - tu pójdę śladem soldado bo to on użył jako pierwszy tego zwrotu gdy mi to tłumaczył
Ty widziałaś obiekt, ja też widziałam na żywo obiekt i soldado widział na żywo dwa obiekty
Ty ich czułaś fizycznie i słyszałaś gdy grzebali przy Twoim ciele, ja miałam styczność fizyczną także z nimi plus wiele zjawisk na żywo (inny temat)
wniosek : potrafią wchodzić w materię i być nią jednocześnie
Materia to tylko inna forma energii.
Wykorzystują to materializując się i dematerializując.
Wykorzystują to też przy teleportacji, jak również w podróżach, przemieszczając się z prędkościami wielokrotnie większymi od prędkości światła.
Wtedy zarówno pojazd jak i Oni sami przemieszczają się w formie energetycznej.