O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 14:08

CzarnyMagu- z którym ostatnio rozmawiałeś? z kim się znowu kontaktowałeś?
musiałeś coś znowu zrobić, Magu!!!!!
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 05 wrz 2016, 14:15

Natasza pisze:CzarnyMagu- z którym ostatnio rozmawiałeś? z kim się znowu kontaktowałeś?
musiałeś coś znowu zrobić, Magu!!!!!

Droga, Czcigodna "Nataszo" - Jesteś Nasza! :twisted: Ród Czarownic - czeka :twisted: !!!
Cóż Droga "Nataszo" - jako spadkobierczynia wiedzy stoisz na równi w Naszym rodem czarownic (6-tym pokoleniu) jestestwem :twisted: I My Cię ZAGARNIAMY! - ród czarownic Cię WCHŁANIA :lol: :lol: :lol: :!:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 14:21

jeśli to okazałoby się prawdą, to już dawno zawróciłam i zerwałam to łącze
przekazałam to co zapamiętałam
i Ty możesz to zrobić, ale nie chcesz, bo chcesz być z siłą a nie pomóc ludziom
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 05 wrz 2016, 14:32

Natasza pisze:jeśli to okazałoby się prawdą, to już dawno zawróciłam i zerwałam to łącze

Ja też chciałbym zostać przekonany na podstawie dowodu że się mylę - tylko drodzy forumowicze i media tego forum nie łapią że... :lol: :lol: że są tzw. rody "czarownic" :lol: i możecie nam skoczyć (bo z braku laku powielam to co uczyła mnie matka, babka i prababka - a to dość zasadnie odbiega od tego w co wierzycie "media" :lol: :lol: :twisted:
Wy możecie się modlić do rzeźby - a ja już nie!!! Ja nie klękam przed człowiekiem :!: :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Filaretka » 05 wrz 2016, 14:33

Natasza pisze:Witaj Filaretko

widzę, że odczuwasz ogromną więź ze ,, skrzydlatymi aniołami,, - osoby, które odczuwają to przez całe swoje życie na pewno mają swoje doświadczenia :P
dlatego od razu rozumieją to co pisze inna osoba, wychwycą detal, obraz jest dla nich jasny, czytelny

Nie wiem, jak oni wyglądają, nie jest to dla mnie istotne, po prostu zawsze lubiłam takie przedstawianie ich postaci. Tak, swoje doświadczenia mam. ;)
Trafiłaś z tym zrozumieniem przekazu, przynajmniej tak mi się wydaje.
(...) Bezpieczna... W objęciach jego skrzydeł
Unoszę się, zachwycam i poddaję chwili ulotnej.
Wysoko wśród gwiazd, wśród aniołów...
Tutaj jestem wolna, tutaj jestem w domu.
Awatar użytkownika
Filaretka
spirytystka
spirytystka

Postautor: danut » 05 wrz 2016, 14:35

Natasza pisze:jeśli to okazałoby się prawdą, to już dawno zawróciłam i zerwałam to łącze

To nie jest takie proste z tym zrywaniem :D Wszystko co nas tworzy to energia źródła, z którego się pochodzi, wypracowana przez jestestwa, w tym te wszystkie, z którymi byliśmy blisko powiązani. Nie takie hop - zrywam z Wami, gdy w nas wciąż odgrywa role ich program. Do czego się teraz po tym zerwaniu podłączysz, co będzie Cię zasilać? Pisałaś o tajemnicy wiary - no to ją masz :D To czym tu jesteśmy w oderwaniu od tego co nas tworzy jest niczym wielkim, jest za słabe by mogło stąd ot tak wyskoczyć do wieczności, musi tam ktoś na nas czekać i do siebie przygarnąć. Bez łączy, bez utrzymania połączeń jest to niemożliwe.
danut

Postautor: czarnyMag » 05 wrz 2016, 14:44

"danut" - ty też należysz do nas! A jaki masz rodowód to nie "nasza" działka :lol: Naprawdę rozśmiesza mnie gdy dany duch wcielony fika bo napisał książkę - ale nasi członkowie są niestety niepokorni - więc? :lol:

...udowodnij że jestem w błędzie?!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 14:45

widzisz danut ja doskonale wiem o czym rozprawiasz
łącze - coś wróci tam skąd przyszło , doskonale to ogarniam
ale do pewnego momentu
bo wychodzi na to , że mam dwa przeciwstawne źródła albo to jedno chce mnie oderwać od tego , w którym sama tam nie chcę znów być
osoby - te od CzarnegoMaga są prawdziwe , cokolwiek zrobił i jakkolwiek wzywał wg swoich rytuałów ponad 30 postaci to one są ! i daję Wam swoje słowo , że mają sadystyczne skłonności; pokazali mi się o twarzach młodych może 30 - 40 letnich mężczyzn. Zdrowi i silni, i do teraz nie wiem co miały znaczyć te tablice a musiały coś oznaczać- wymachiwali nimi przed moimi oczami, a złość ich była wściekłym atakiem;

Filaretko - jeśli zechcesz opowiedzieć choćby o jednym własnym przeżyciu będę bardzo się cieszyła, że dołączasz do tych, którzy mówią

CzarnyMagu- przecież ja od początku mówię , że BYŁO NAS WIĘCEJ!!!!
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 05 wrz 2016, 14:54

Natasza pisze:widzisz danut ja doskonale wiem o czym rozprawiasz
łącze - coś wróci tam skąd przyszło , doskonale to ogarniam
ale do pewnego momentu
bo wychodzi na to , że mam dwa przeciwstawne źródła albo to jedno chce mnie oderwać od tego , w którym sama tam nie chcę znów być
osoby - te od CzarnegoMaga są prawdziwe , cokolwiek zrobił i jakkolwiek wzywał wg swoich rytuałów ponad 30 postaci to one są ! i daję Wam swoje słowo , że mają sadystyczne skłonności; pokazali mi się o twarzach młodych może 30 - 40 letnich mężczyzn. Zdrowi i silni, i do teraz nie wiem co miały znaczyć te tablice a musiały coś oznaczać- wymachiwali nimi przed moimi oczami, a złość ich była wściekłym atakiem;

Filaretko - jeśli zechcesz opowiedzieć choćby o jednym własnym przeżyciu będę bardzo się cieszyła, że dołączasz do tych, którzy mówią

CzarnyMagu- przecież ja od początku mówię , że BYŁO NAS WIĘCEJ!!!!

Jesteś Nataszo - N A S Z A !!! i tyle w temacie! A teraz jest pytanie co dalej?!
Krew grupy ZERO to pierwsi mieszkańcy Ziemi! (najsilniejsi :) Krew każda inna to Atlanci a ja :lol: grupa "b" to judaism :)

A Wy drogie Panie?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 05 wrz 2016, 14:58

A może ta wizja o tych młodych 30-40 letnich mężczyznach u Ciebie Nataszo znaczyła zupełnie coś innego? Może to tylko odzew twojej podświadomości? I nic innego.
To tak samo jak interpretujesz sen o kotku nadając mu wartości snu obrazującego dosłownie rzeczywistość z wyprzedzeniem, a według mnie on zupełnie nie miał takiego charakteru. Ten sen był bardzo podobny w swojej wymowie do snu Basik tu z forum o krukach, nakreślał Ci symbolicznie nieprzyjemności od fałszywych przyjaciół w najbliższej przyszłości, które cię mogą spotkać. Fałszywy to taki, który gra niewiniątko, będzie ci słodził, łasił się i przytulał a za plecami będzie robił swoje, knuł i działał na niekorzyść tej osoby.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm