CzarnyMagu- z którym ostatnio rozmawiałeś? z kim się znowu kontaktowałeś?
musiałeś coś znowu zrobić, Magu!!!!!
Natasza pisze:CzarnyMagu- z którym ostatnio rozmawiałeś? z kim się znowu kontaktowałeś?
musiałeś coś znowu zrobić, Magu!!!!!
Natasza pisze:jeśli to okazałoby się prawdą, to już dawno zawróciłam i zerwałam to łącze
przekazałam to co zapamiętałam
i Ty możesz to zrobić, ale nie chcesz, bo chcesz być z siłą a nie pomóc ludziom
Natasza pisze:Witaj Filaretko
widzę, że odczuwasz ogromną więź ze ,, skrzydlatymi aniołami,, - osoby, które odczuwają to przez całe swoje życie na pewno mają swoje doświadczenia![]()
dlatego od razu rozumieją to co pisze inna osoba, wychwycą detal, obraz jest dla nich jasny, czytelny

Natasza pisze:jeśli to okazałoby się prawdą, to już dawno zawróciłam i zerwałam to łącze
przekazałam to co zapamiętałam
i Ty możesz to zrobić, ale nie chcesz, bo chcesz być z siłą a nie pomóc ludziom
Natasza pisze:widzisz danut ja doskonale wiem o czym rozprawiasz
łącze - coś wróci tam skąd przyszło , doskonale to ogarniam
ale do pewnego momentu
bo wychodzi na to , że mam dwa przeciwstawne źródła albo to jedno chce mnie oderwać od tego , w którym sama tam nie chcę znów być
osoby - te od CzarnegoMaga są prawdziwe , cokolwiek zrobił i jakkolwiek wzywał wg swoich rytuałów ponad 30 postaci to one są ! i daję Wam swoje słowo , że mają sadystyczne skłonności; pokazali mi się o twarzach młodych może 30 - 40 letnich mężczyzn. Zdrowi i silni, i do teraz nie wiem co miały znaczyć te tablice a musiały coś oznaczać- wymachiwali nimi przed moimi oczami, a złość ich była wściekłym atakiem;
Filaretko - jeśli zechcesz opowiedzieć choćby o jednym własnym przeżyciu będę bardzo się cieszyła, że dołączasz do tych, którzy mówią
CzarnyMagu- przecież ja od początku mówię , że BYŁO NAS WIĘCEJ!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości