Natasza pisze:Identyczna metoda do mojej
Wtedy nie ma nawrotów.
To jest bardziej skuteczne, niż egzorcyzm - wyrzucenie.
Natasza pisze:Identyczna metoda do mojej
Natasza pisze:te sprawy są czasochłonne i wymagają ogromnego nakładu pracy umysłem
mam kilka tego typu jeszcze nie zakończonych - w sumie dwie , od których oddaliłam się , wpływ był tak duży na osoby trzecie , że wgryzły się w nie do tego stopnia , że same nie wyraziły chęci odcięcia od tego ; nad jedną sprawą spędziłam kilka lat i zostawiłam , nie ze względu na demona ( człowieka) ale ze względu na żyjącego; w tym musi zachodzić zawsze zgoda strony żyjącej w tym wymiarze ; wiem, że demon z tej sprawy cieszy się , że to moja noga nie przekroczy progu domu, z którego chciałam by się wyniósł, a jego w nim zostanie i przejmie kontrolę nad życiem kolejnej rodziny , która w nim zamieszka - bez cienia zwatpienia, straszna historia, straszna
Natasza pisze:niestety nie moge ze wzgledu na żywego
demony mnie znają i bardzo się cieszą gdy jest sprawa , w której muszę odpuścić, choć zawsze walczę jak długo się da
wola żywego jest dla mnie najważniejsza i ona wyznacza granicę , której nie przekraczam szanując ją
Natasza pisze:ja nie mogę , muszę zawsze słuchać czyjejś woli i jeśli moje argumenty nie są uznawane, ostatnim wyznacznikiem jest świadoma wola żyjącego
Natasza pisze:Nie mam skrupułów w stosunku do ludzkich demonów , tam mam inne podejście i odczucia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości