danut pisze:Pawełku napisałeś " Rzadko się zdarza by urodziła się osoba, która ma wszystkie umiejętności naraz. " Udowodnione jest, że małe dziecko ma problem z odróżnianiem snów od jawy, zatem odbiera w sposób świadomy wiele więcej informacji, które z nami się wiążą i do nas docierają niż my osoby dorosłe. To zanika z przyczyny skupiania uwagi na rzeczach, które są wymuszane w procesie nauczania na nas przez otoczenie i ludzi którzy nas wychowują na taki, lub inny model postrzegania rzeczywistości.
1Prawda1 pisze:danut pisze:Pawełku napisałeś " Rzadko się zdarza by urodziła się osoba, która ma wszystkie umiejętności naraz. " Udowodnione jest, że małe dziecko ma problem z odróżnianiem snów od jawy, zatem odbiera w sposób świadomy wiele więcej informacji, które z nami się wiążą i do nas docierają niż my osoby dorosłe. To zanika z przyczyny skupiania uwagi na rzeczach, które są wymuszane w procesie nauczania na nas przez otoczenie i ludzi którzy nas wychowują na taki, lub inny model postrzegania rzeczywistości.
Miło, że ktoś mnie powtarzaPozdrawiam!
1Prawda1 pisze:Wiem, wiem. Ty Danutko udowodniłaś czy ktoś inny?
Natasza pisze:[quote="Pawełek"
Gdy medium chce pomagać innym ludziom to na pewno duchy, które się nim opiekują pomogą mu w znalezieniu pracy by nie czerpał korzyści materialnych z tego co dostał za darmo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości