Natasza pisze:1) co wg Twojej oceny było nie na temat w moim własnym utworzonym temacie?
Przypomnę ci regulamin, bo jak widać jesteś z nim na bakier:
"Oto reguły, które obowiązują od dziś na forum:
1)
Wszystkie dyskusje muszą być prowadzone z poszanowaniem pozostałych użytkowników forum. Nie musimy się we wszystkim zgadzać, jednakże kategorycznie
zabrania się:
-
drwienia z innych osób, w tym z ich niewiedzy na jakikolwiek temat - zadawanie pytań, nawet naiwnych jest lepsze niż zadufanie w sobie i przekonanie o własnej nieomylności
-
wyśmiewania czyichś poglądów - nie musimy się zgadzać we wszystkim, szanujmy jednak prawo innych do wyrażania swoich przekonań".
Natasza pisze:2) dlaczego napisałaś do mnie dzisiaj mail prywatny, że mam się uspokoić bo inaczej mnie zbanujesz?
Ponieważ ostatnio zachowujesz się na forum bardzo agresywnie. Widać to nawet w tym wątku i w postach powyżej.
Natasza pisze:czy to dlatego , że napisałam Tobie na publicznym co myśę o Twoim wykorzystywaniu tego kim powinnaś być wypełniając służbę dla forum jako moderator?
Masz prawo myśleć sobie o mnie co ci się żywnie podoba. Jednakże twoja wizja tego "kim powinnam być wypełniając służbę dla forum" różni się od tego kim jestem. Pisałam już nie raz, nie prosiłam się o moderowanie tego forum i jak widać niewdzięczna to funkcja, bo ludzie wolą atakować napominających niż choć przez chwilę zastanowić sie nad sobą, czy jednak nie popełnili błędu. Ty też wolisz mnie otwarcie atakować zamiast sie zastanowić czy ty zachowałaś sie fair.
Natasza pisze:Myślę, że zbyt osobiście bierzesz do siebie każdą konstruktywną uwagę
Bo jak ktoś mi zwraca uwagę, to analizuję czy rzeczywiście źle się zachowałam czy tylko ktoś mógł tak odebrać to co piszę. Ty sie w ogóle nie zastanawiasz nad uwagami do ciebie, tylko od razu walisz "po mordzie".
Natasza pisze:możesz mnie banować i będzie to wynik Twojej słabości
Napisałam ci w mailu wyraźnie, że to nie ja cię zbanuję. Ja też mogę sie poskarżyć do innego moderatora. A w takiej sprawie, gdzie występuje konflikt interesów na pewno nie będę działać sama, tylko wesprę się innym moderatorem. Mojej słabości?
Natasza pisze:jeśli zamierzasz cenzurować moje wypowiedzi bo Ty tak uważasz a nie REGULAMIN-
Cenzuruję wypowiedzi tylko i wyłącznie ze względu na regulamin. Ale OK. Następnym razem zaznaczę na czerwono twoją wypowiedź i przytoczę punkt regulaminu, który ta wypowiedź narusza i kogo obraża, lub komu grozi. Ależ będzie czerwono.....
Natasza pisze:wykłócasz się i sprzeczasz publicznie jako xsenia
Dyskutuję, jak nie potrafisz tego rozróżnić, to poczytaj wikipedię.
Natasza pisze:ślad po mnie zostanie czy tu będę czy już nie- chyba , że weźmiesz gumkę i usuniesz wszystko co spisałam w dwóch tematach
No rzeczywiście, gdybym tylko chciała mogłabym cie wymazać z tego forum. Jakoś dziwnie ciągle masz 1977 postów tutaj. Jak więc widać nie usuwam wszystkeigo co tylko napiszesz, a tylko to co łamie regulamin. Ciężko przełknąć pigułkę prawdy?
Natasza pisze:i w tym twoje prześmiestwo w białych rękawiczkach:
Które, gdzie, jakie???? POKAŻ MI TEN MÓJ POST!!!!
Natasza pisze:wszystko co napisałam JEST PRAWDĄ
Jak widać na załączonym obrazku, nie wszystko, bo przypisujesz mi słowa, których nigdy nie napisałam.