Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: Natasza » 02 lut 2017, 14:30

hej Magu, ja nie do Ciebie tylko pod Ciebie do tych o tulpie i zwidach:))))

czekam na odpowiedzi od nich
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lut 2017, 14:40

Nataszo i magu - :D My Was nie będziemy doszkalać w tym temacie, bo jeszcze byście coś podłapali i zaczęli wykorzystywać w złym celu, traktując jako sztuczkę i zabawę, tymczasem dzieciom zapałek do ręki się nie daje, ma zostać jak jest, czyli tak, że to Was tylko straszą i przynosi to efekt, pomimo że przypisujecie go sobie i swoim "zdolnościom".
danut

Postautor: Natasza » 02 lut 2017, 14:47

udajesz prawda tym wywodem? polecam przeczytać do skutku aż zrozumiesz czego oczekuję
a już mnie nie nazywasz aszataN????
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 02 lut 2017, 15:11

danut pisze:Nataszo i magu - :D My Was nie będziemy doszkalać w tym temacie, bo jeszcze byście coś podłapali i zaczęli wykorzystywać w złym celu, traktując jako sztuczkę i zabawę, tymczasem dzieciom zapałek do ręki się nie daje, ma zostać jak jest, czyli tak, że to Was tylko straszą i przynosi to efekt, pomimo że przypisujecie go sobie i swoim "zdolnościom".

Zapałek - dobre. Zgodził bym się z Tobą w 100 procentach gdybym nie zobaczył "strachu" który zaprezentowałaś gdy ktoś Cię nastraszył w oparciu o te "zapałki" - a to że się wypierasz klasyfikuje Cię w tym świecie (i ja to rozumie!) - ale pamiętam jak niemalże głos Ci się trząsł gdy wycofywałaś się z tego w co wierzysz (inni pewnie tego nie zauważyli - alem ja jest wyczulony na takie drobnostki :)
I nie mam zamiaru "toczyć tu z Tobą wojen cytując Twoje wypowiedzi - kiedy niemalże drgałaś ze strachu :) Ważne, że Ty wiesz :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Estia72 » 02 lut 2017, 15:16

Natasza pisze:ja chętnie zapoznam się z odpowiedziami
ze swojej strony nie doczekałam się odpowiedzi na jedno z moich najmniej spektakularnych doświadczeń wśród innych o większej sile rażenia :

uniesienie ciężkiej skrzyni - zawiśnięcie w powietrzu i opadanie ze zmianą ułożenia na pion - swobodne opadanie i delikatne ustawienie się jej z pozycji leżeć na pozycje stać

dorzucę Twoje doświadczenie z pocięciem poszwy na te malutkie kwadraciki i cios zadany Twojemu kuzynowi niewidzialnym przedmiotem a może z niewidzialnej bani

to takie podstawy w doświadczeniach

Wow Nataszo , tez mi umknol opis Twojego doswiadczenia.... :o :shock:

Tez stworzylam sobie takie 3 servitory choc nie wiedzialam ,ze tak sie nazywaja , mialam wtedy 10-12 lat, ale gdy stwierdzilam ze sama moge sobie zalatwic pewne rzeczy przestaly mi byc potrzebne.... :roll:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 02 lut 2017, 15:26

czarnyMag pisze:
danut pisze:Nataszo i magu - :D My Was nie będziemy doszkalać w tym temacie, bo jeszcze byście coś podłapali i zaczęli wykorzystywać w złym celu, traktując jako sztuczkę i zabawę, tymczasem dzieciom zapałek do ręki się nie daje, ma zostać jak jest, czyli tak, że to Was tylko straszą i przynosi to efekt, pomimo że przypisujecie go sobie i swoim "zdolnościom".

Zapałek - dobre. Zgodził bym się z Tobą w 100 procentach gdybym nie zobaczył "strachu" który zaprezentowałaś gdy ktoś Cię nastraszył w oparciu o te "zapałki" - a to że się wypierasz klasyfikuje Cię w tym świecie (i ja to rozumie!) - ale pamiętam jak niemalże głos Ci się trząsł gdy wycofywałaś się z tego w co wierzysz (inni pewnie tego nie zauważyli - alem ja jest wyczulony na takie drobnostki :)
I nie mam zamiaru "toczyć tu z Tobą wojen cytując Twoje wypowiedzi - kiedy niemalże drgałaś ze strachu :) Ważne, że Ty wiesz :twisted:

Ależ naprawdę nie wiem kiedy niby tak drżałam ze strachu, kiedy, uświadomisz mnie? :lol: Ja opisywałam tylko co się działo z tymi, którzy próbowali mnie atakować tymi serwi- coś tam :lol: i jak śmieszny był ich lek przy odwrocie. To pisałam. A to, ze nie chcę z tobą kontaktu tym sposobem, boju czy jak tam nazwiesz to z myślą o tobie, aby ci się krzywda nie stała.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2017, 15:29 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: Natasza » 02 lut 2017, 15:29

Estio - to takie małe doświadczenie ( nic nie pobije naszej abdukcji na żywo ! będzie ciężko to przekroczyć ale zawsze można )
w tym doświadczeniu ze skrzynią - był świadek więc nie ja jedna

chodzi o konfrontację i próbę wyjaśnienia wg wszelkich znanych nauk - jak , w jaki sposób do tego doszło
w domu nie było Davida Copperfielda ani Dynamo heh

do tego czekam na racjonalne wyjaśnienie w jaki sposób została pocięta poszwa u Maga i kto zadał cios jego kuzynowi
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lut 2017, 15:35

Natasza pisze:udajesz prawda tym wywodem? polecam przeczytać do skutku aż zrozumiesz czego oczekuję
a już mnie nie nazywasz aszataN????

Nigdy nie udaję - nie mam takich ciągotek. A to co daje się odczytać wspak z Twojego nicku bardzo dużo mówi i wskazuje. Nie jest przypadkowe, aszataN gdzie? :)
danut

Postautor: czarnyMag » 02 lut 2017, 15:38

danut pisze:
czarnyMag pisze:

Ależ naprawdę nie wiem kiedy niby tak drżałam ze strachu, kiedy, uświadomisz mnie? :lol: Ja opisywałam tylko co się działo z tymi, którzy próbowali mnie atakować tymi serwi- coś tam :lol: i jak śmieszny był ich lek przy odwrocie. To pisałam. A to, ze nie chcę z tobą kontaktu tym sposobem, boju czy jak tam nazwiesz to z myślą o tobie, aby ci się krzywda nie stała.

To nie o mnie chodzi. Byłem już na tym forum i nie miałem odwagi wypowiadać się w cudzym poście (czytałem tylko). Ty tam się starłaś z autorem postu a potem "skrzyżowałaś swe wypowiedzi z jeszcze jedną osobą i nagle zaczęłaś prosić o wybaczenie :)
Zaczęłaś coś bezradnie tłumaczyć :) a ja oniemiałem i cofnąłem się o stronę wstecz i czytałem powoli (notując każdą Twą wypowiedź aż dotarłem do setna) - Ty się KALAŁAŚ! :twisted:
I zrozumiałem, że Ty blefujesz :twisted: I nie potrafię już o tym nie myśleć!
Nie zamierzam do tego wracać - nie masz z tym problemu to o.k. :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 02 lut 2017, 15:40

Fantastą To Ty jesteś jak trzeba na tym forum, już kilka razy alarmowałam piszesz coś o mnie, przytaczasz niby, ze coś pisałam, to zacytuj to, wskaż, pokaż!
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi