hej Magu, ja nie do Ciebie tylko pod Ciebie do tych o tulpie i zwidach:))))
czekam na odpowiedzi od nich
danut pisze:Nataszo i magu -My Was nie będziemy doszkalać w tym temacie, bo jeszcze byście coś podłapali i zaczęli wykorzystywać w złym celu, traktując jako sztuczkę i zabawę, tymczasem dzieciom zapałek do ręki się nie daje, ma zostać jak jest, czyli tak, że to Was tylko straszą i przynosi to efekt, pomimo że przypisujecie go sobie i swoim "zdolnościom".
Natasza pisze:ja chętnie zapoznam się z odpowiedziami
ze swojej strony nie doczekałam się odpowiedzi na jedno z moich najmniej spektakularnych doświadczeń wśród innych o większej sile rażenia :
uniesienie ciężkiej skrzyni - zawiśnięcie w powietrzu i opadanie ze zmianą ułożenia na pion - swobodne opadanie i delikatne ustawienie się jej z pozycji leżeć na pozycje stać
dorzucę Twoje doświadczenie z pocięciem poszwy na te malutkie kwadraciki i cios zadany Twojemu kuzynowi niewidzialnym przedmiotem a może z niewidzialnej bani
to takie podstawy w doświadczeniach
czarnyMag pisze:danut pisze:Nataszo i magu -My Was nie będziemy doszkalać w tym temacie, bo jeszcze byście coś podłapali i zaczęli wykorzystywać w złym celu, traktując jako sztuczkę i zabawę, tymczasem dzieciom zapałek do ręki się nie daje, ma zostać jak jest, czyli tak, że to Was tylko straszą i przynosi to efekt, pomimo że przypisujecie go sobie i swoim "zdolnościom".
Zapałek - dobre. Zgodził bym się z Tobą w 100 procentach gdybym nie zobaczył "strachu" który zaprezentowałaś gdy ktoś Cię nastraszył w oparciu o te "zapałki" - a to że się wypierasz klasyfikuje Cię w tym świecie (i ja to rozumie!) - ale pamiętam jak niemalże głos Ci się trząsł gdy wycofywałaś się z tego w co wierzysz (inni pewnie tego nie zauważyli - alem ja jest wyczulony na takie drobnostki![]()
I nie mam zamiaru "toczyć tu z Tobą wojen cytując Twoje wypowiedzi - kiedy niemalże drgałaś ze strachuWażne, że Ty wiesz
Natasza pisze:udajesz prawda tym wywodem? polecam przeczytać do skutku aż zrozumiesz czego oczekuję
a już mnie nie nazywasz aszataN????
danut pisze:czarnyMag pisze:danut pisze:Nataszo i magu -My Was nie będziemy doszkalać w tym temacie, bo jeszcze byście coś podłapali i zaczęli wykorzystywać w złym celu, traktując jako sztuczkę i zabawę, tymczasem dzieciom zapałek do ręki się nie daje, ma zostać jak jest, czyli tak, że to Was tylko straszą i przynosi to efekt, pomimo że przypisujecie go sobie i swoim "zdolnościom".
Zapałek - dobre. Zgodził bym się z Tobą w 100 procentach gdybym nie zobaczył "strachu" który zaprezentowałaś gdy ktoś Cię nastraszył w oparciu o te "zapałki" - a to że się wypierasz klasyfikuje Cię w tym świecie (i ja to rozumie!) - ale pamiętam jak niemalże głos Ci się trząsł gdy wycofywałaś się z tego w co wierzysz (inni pewnie tego nie zauważyli - alem ja jest wyczulony na takie drobnostki![]()
I nie mam zamiaru "toczyć tu z Tobą wojen cytując Twoje wypowiedzi - kiedy niemalże drgałaś ze strachuWażne, że Ty wiesz
Ależ naprawdę nie wiem kiedy niby tak drżałam ze strachu, kiedy, uświadomisz mnie?Ja opisywałam tylko co się działo z tymi, którzy próbowali mnie atakować tymi serwi- coś tam
i jak śmieszny był ich lek przy odwrocie. To pisałam. A to, ze nie chcę z tobą kontaktu tym sposobem, boju czy jak tam nazwiesz to z myślą o tobie, aby ci się krzywda nie stała.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości