Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: czarnyMag » 03 lut 2017, 15:25

danut pisze:[Nie takie rzeczy dosięgały magów spekulantów i Kris dobrze pisze, ze oni od dawna byli pod obserwacją. Zastanów się lepiej, dlaczego gnębi ich to dalej i co wyczuwają w powietrzu, ze czego to znak i co się będzie dalej z nimi działo. :D Nie zazdroszczę im i nie pomogę.

"Kris" - cóż lubię Krisa i mam do Niego dużo szacunku ale nie w oparciu o to co napisał (bo nie napisał jeszcze na jakiej podstawie to napisał) a w oparciu o własne "przyciąganie" się :twisted: Kris może sobie pozować na wielkiego guru o złotej aurze ale ja wiem że to tylko poza :twisted:
Tak więc co sugerujesz w oparciu o Krisa?
Ty natomiast Danut (też Cię lubię) wierzysz w to co sama określasz mianem nauki i nie czytałaś literatury spirytystycznej - bo gdybyś czytała to byś kojarzyła taki temat jak "rodzina duchów" :) Większość oczywiście przeszła do porządku nad tą kwestią wyobrażając sobie kochaną mamę na bujaku (jak jeszcze żyła) i kochaną ciocię i kochanego tam kogoś i robi się "słodko na sercu" ale są rodziny duchów które mają świadomość swej więzi bez względu kto i gdzie o tym wspomni - to takie rodziny które wierzą w miliony rzeczy (każdy jej członek osobno) ale bez względu na wszystko wiedzą i są tego uczeni poszczególni ich członkowie jako wcieleni - że ich "rodzina ta żyjąca i ta już martwa" jest bezwzględnym prawem i faktem nad Wszystko! A Ty jesteś z poza - Ty Jesteś obca która wie to co napiszą Ci w książce! Więc? Cóż.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 03 lut 2017, 16:43

Czarny magu, gdy coś piszesz trzymaj się logiki, bo inaczej nie znajdziesz poważnych rozmówców. Ja np. mam serdecznie już dosyć twoich przekrętów i wyssanych z palca ocen np. mnie, mojej wiedzy. W każdym Twym poście odnaleźć idzie same sprzeczności proszę - "i nie czytałaś literatury spirytystycznej - bo gdybyś czytała to byś kojarzyła taki temat jak "rodzina duchów" i zaraz "Ty Jesteś obca która wie to co napiszą Ci w książce! Więc? Cóż." :lol:

Ty zaś podłapujesz cudze zdania bez rozumienia nawet tego co gdzieś wyczytałeś i próbujesz coś przedstawiać, naprawdę to widać, nie rozumiesz słowa czytanego i to dlatego raz piszesz tak a raz inaczej nie utrzymując kontekstu. O jakiej tu Twojej wiedzy i o czym można dyskutować?
danut

Postautor: czarnyMag » 03 lut 2017, 17:04

danut pisze:Czarny magu, gdy coś piszesz trzymaj się logiki, bo inaczej nie znajdziesz poważnych rozmówców. Ja np. mam serdecznie już dosyć twoich przekrętów i wyssanych z palca ocen np. mnie, mojej wiedzy. W każdym Twym poście odnaleźć idzie same sprzeczności proszę - "i nie czytałaś literatury spirytystycznej - bo gdybyś czytała to byś kojarzyła taki temat jak "rodzina duchów" i zaraz "Ty Jesteś obca która wie to co napiszą Ci w książce! Więc? Cóż." :lol:

Ty zaś podłapujesz cudze zdania bez rozumienia nawet tego co gdzieś wyczytałeś i próbujesz coś przedstawiać, naprawdę to widać, nie rozumiesz słowa czytanego i to dlatego raz piszesz tak a raz inaczej nie utrzymując kontekstu. O jakiej tu Twojej wiedzy i o czym można dyskutować?

Fakty są takie: Ty byłaś hospitalizowana w zakładzie dla psychicznie chorych a Ja już nie! Ale jestem wychowany i wiem, że tego się nie podaje nikomu jako kontrargument! Ale owszem "to forum" to wie więc przejdę nad tym do porządku jako wychowany :) i co Ty tam masz w zanadrzu jako fakt?

Forum mnie może wywalić za me "grubiaństwo" ale to fakt! - Żaden szanujący się naukowiec nie oprze swych wypowiedzi o Ciebie Droga koleżanko - co w cale nie znaczy, że nie masz racji! :)

A o co oprze się Forum?! Oprze się o to w co wierzy i czemu hołduje ! Jak hołduje swym wyobrażeniom to mnie skreśli! Ale to nadal nie oznacza że Ja nie mam racji - bo kiedy żył Kardek nie żyłem Ja!

ps. Ja Cię osobiście poważam (traktuję na serio) i bardzo lubię! Na 100% ! Jesteś osobą z opozycji do takich jak ja i uważam prywatnie że to, że jesteś opozycją do mnie zmusza mnie do wysiłku - by podtrzymać moje wypowiedzi w przynajmniej półprawdzie!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 03 lut 2017, 17:30

To coś zaprezentował o tej hospitalizacji to nie jest grubiaństwo, to w czystej postaci prymitywizm. Epizod z życia pokazujący jak działa ludzka psychika pomimo braku choroby psychicznej jest podstawą badań naukowych, zajmujących się na poważnie ludzką świadomością i psychiką. Rzucanie pomówień, diagnoz i dyskwalifikacje przez ludzi takich jak ty nie mają tu nic do rzeczy, bo jeśliby miały mieć to żądam byś udowodnił mi moją jakąkolwiek niepoczytalność. Anomalie, rozszerzenia widzenia, odczucia, uwagi, szczegóły fakty podawane świadomie nie podczas jakichkolwiek zaburzeń, nie pod wpływem narkotycznych transów wykorzystywanych w Waszych rytuałach satanistycznych, itp. są znakomitym kąskiem prowadzących do rozwoju wiedzy na tematy nie mogące być rozpatrzone inaczej. To właśnie do nich sięgają naukowcy i jestem tego przykładem.
danut

Postautor: czarnyMag » 03 lut 2017, 17:40

danut pisze:To coś zaprezentował o tej hospitalizacji to nie jest grubiaństwo, to prymitywizm. Epizod z życia pokazujący jak działa ludzka psychika pomimo braku choroby psychicznej jest podstawą badań naukowych, zajmujących się na poważnie ludzką świadomością i psychiką. Rzucanie pomówień, diagnoz i dyskwalifikacje przez ludzi takich jak ty nie mają tu nic do rzeczy, bo jeśliby miały mieć to żądam byś udowodnił mi moją jakąkolwiek niepoczytalność. Anomalie, rozszerzenia widzenia, odczucia, uwagi, szczegóły fakty podawane świadomie nie podczas jakichkolwiek zaburzeń, nie pod wpływem narkotycznych transów wykorzystywanych w Waszych rytuałach satanistycznych, itp. są znakomitym kąskiem prowadzących do rozwoju wiedzy i nauki na tematy nie mogące być rozpatrzone inaczej.

Ale ja dokładnie sprawdziłem w przeciwieństwie do spirytystów jaka jest różnica między Lucyferianinem a Lucyferzystą i jak to wygląda w oparciu o Satanistów i Okultystów - A Ty niczego nie sprawdzałaś, Ty tylko negujesz! I ja Wiem to w co spirytyści wierzą (ale ja czuję gdzie jest wypatrzenie - człowieka a Ty tego nie wiesz - Ty negujesz wszystko jak leci!).
Oczywiście mogę się mylić - ale nie rozumie czemu tacy jak Ty piszą - nie próbuj nadszarpnąć mej granicy bo zgłoszę to CZŁOWIEKOWI - MODERATOROWI! :twisted: :?: :?: :?:
Jakiej "granicy"? :!: Przecież nie wierzysz :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 03 lut 2017, 17:45

Bo dla mnie wiedza Satanistów i Okultystów to shit. Przyjrzałam się jej dokładnie i aż dziw bierze , ze nadal wielu ludzi potrafi się w nią zaplątywać i jej wierzyć.
Shit i manipulacja zerującą na ludzkim zacofaniu i takich ludzi poszukują w/w do swojego oddziaływania i szpanowania w grupie.

A jeszcze dobrze jest by ludzie nie mylili prawdziwych ekstrasensów z pajacami. ;)
danut

Postautor: czarnyMag » 03 lut 2017, 17:51

danut pisze:Bo dla mnie wiedza Satanistów i Okultystów to shit. Przyjrzałam się jej dokładnie i aż dziw bierze , ze nadal wielu ludzi potrafi się w nią zaplątywać i jej wierzyć.
Shit i manipulacja zerującą na ludzkim zacofaniu i takich ludzi poszukują w/w do swojego oddziaływania i szpanowania w grupie.

Ale Ty Droga Forumowa Koleżanko jak i twoi Drodzy Koledzy nie macie pojęcia co jest na Antarktydzie prawda :twisted: Nie macie pojęcia o wielu rzeczach które Nas otaczają - koncentrujecie się tylko na karmie która zależy od tego co jest na Antarktydzie :twisted:

I nic tego nie zmieni - "Oni" mówią "bydło" nie musi wiedzieć - a Ja mówię - Ja to nie "Oni" :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 03 lut 2017, 17:55

Gdy lody stopnieją ziemia odsłoni to co tam jest, być może jakieś pozostałości po bardzo odległej od naszej cywilizacji, jeśli przetrwało :D Kosmici w tym nie pomogą.
danut

Postautor: czarnyMag » 03 lut 2017, 18:04

danut pisze:Gdy lody stopnieją ziemia odsłoni to co tam jest, być może jakieś pozostałości po bardzo odległej od naszej cywilizacji, jeśli przetrwało :D Kosmici w tym nei pomogą.

Tam są bazy kosmitów i od 50 lat Twoja Planeta z Nimi kooperuje! :lol:
A to co Tu uznajesz za naukę jest tym na co Oni się zgodzili byś odebrała jako nauka :lol:

a wśród Nich są tacy jak Ja którzy swoją wolność upatrują w Nich :lol: Więc postaw się Im i zrzuć prypat Reptylian i Anunaki oraz tych co są zwykłymi pionkami z nich :) i przestań wszystko w co wierzysz opierać o Nich - zacznij myśleć!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 03 lut 2017, 18:07

czarnyMag pisze:
danut pisze:Gdy lody stopnieją ziemia odsłoni to co tam jest, być może jakieś pozostałości po bardzo odległej od naszej cywilizacji, jeśli przetrwało :D Kosmici w tym nei pomogą.

Tam są bazy kosmitów i od 50 lat Twoja Planeta z Nimi kooperuje! :lol:
A to co Tu uznajesz za naukę jest tym na co Oni się zgodzili byś odebrała jako nauka :lol:

a wśród Nich są tacy jak Ja którzy swoją wolność upatrują w Nich :lol: Więc postaw się Im i zrzuć prypat Reptylian i Anunaki oraz tych co są zwykłymi pionkami z nich :) i przestań wszystko w co wierzysz opierać o Nich - zacznij myśleć!

:mrgreen:
Kto Ci tak namieszał w rozumie? Tylko dobrze pomyśl, zanim odpowiesz. :lol: chyba wiem , którzy z nich? :D

https://inicjacja.wordpress.com/2009/05 ... -kosmitow/
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi