danut pisze:Czarny magu, gdy coś piszesz trzymaj się logiki, bo inaczej nie znajdziesz poważnych rozmówców. Ja np. mam serdecznie już dosyć twoich przekrętów i wyssanych z palca ocen np. mnie, mojej wiedzy. W każdym Twym poście odnaleźć idzie same sprzeczności proszę - "i nie czytałaś literatury spirytystycznej - bo gdybyś czytała to byś kojarzyła taki temat jak "rodzina duchów" i zaraz "Ty Jesteś obca która wie to co napiszą Ci w książce! Więc? Cóż."
Ty zaś podłapujesz cudze zdania bez rozumienia nawet tego co gdzieś wyczytałeś i próbujesz coś przedstawiać, naprawdę to widać, nie rozumiesz słowa czytanego i to dlatego raz piszesz tak a raz inaczej nie utrzymując kontekstu. O jakiej tu Twojej wiedzy i o czym można dyskutować?
Fakty są takie: Ty byłaś hospitalizowana w zakładzie dla psychicznie chorych a Ja już nie! Ale jestem wychowany i wiem, że tego się nie podaje nikomu jako kontrargument! Ale owszem "to forum" to wie więc przejdę nad tym do porządku jako wychowany

i co Ty tam masz w zanadrzu jako fakt?
Forum mnie może wywalić za me "grubiaństwo" ale to fakt! - Żaden szanujący się naukowiec nie oprze swych wypowiedzi o Ciebie Droga koleżanko - co w cale nie znaczy, że nie masz racji!
A o co oprze się Forum?! Oprze się o to w co wierzy i czemu hołduje ! Jak hołduje swym wyobrażeniom to mnie skreśli! Ale to nadal nie oznacza że Ja nie mam racji - bo kiedy żył Kardek nie żyłem Ja!
ps. Ja Cię osobiście poważam (traktuję na serio) i bardzo lubię! Na 100% ! Jesteś osobą z opozycji do takich jak ja i uważam prywatnie że to, że jesteś opozycją do mnie zmusza mnie do wysiłku - by podtrzymać moje wypowiedzi w przynajmniej półprawdzie!