dziękuję, że uczestniczysz w tym temacie i stawiasz przed sobą różne pytania
im więcej ich stawiasz tym więcej masz wątpliwości - bo zaczynasz analizować
i to jest najlepszy krok - własna analiza
od razu przejdę do rzeczy
to co opisuję jest tym co widziałam i widzę , doświadczyłam i doświadczam - ten proces trwa i jest jak efekt spirali , zatacza z każdym okrążeniem większe pole widzenia
to co opisuję niejako nie pasuje do tego jak pięknie mówią doktryny - wyczekiwane życie po śmierci
to jak mówisz ,, ufoludki,, - to nie do końca istoty z innej planety , ale przede wszystkim mieszanina tych narodzonych na ziemi - pierwsza z pierwszych cywilizacji , nawet nie potrafię umieścić ich w czasie
bynajmniej na tyle stara rasa , że nie przypomina przystojniaków z reklam na ulicy
to zmarli! dla naszego wymiaru
wśród nich są nieco młodsi z kolejnej ziemskiej cywilizacji - są ładniejsi a przynajmniej nie uciekłabyś przed nimi
oczywiście stoję na stanowisku , że nie powinno się ustalać kanonów piękna, bo nikt nie powiedział, że jesteśmy dla nich ideałem, być może jesteśmy obleśni i tak postrzegani - kto wie
te cywilizacje kimkolwiek są - dla mnie pochodzą z tej planety!!!!!
współpracują jednak nie jako cała ludność ale jakaś zaangażowana część z tymi , którzy zasiali tu życie
dzięki nim maja technikę ale!
jest małe ale !!!
aby tu wejść cieleśnie musieliby narodzić się - nie ma takiej opcji by sobie mogli wejść np. o 15:00 jako biologiczne struktury, napić się winka, zjeść coś pysznego , zagrać w kręgle , pójść do kina a wieczorkiem wskoczyć w inny wymiar zrzucając ciałko
by tu wejść to:
musi być zrodzenie !
i tu jest coś ważnego!
oni wcale tego nie chcą
dlaczego?
może sama znajdziesz odpowiedź
co musi być takiego , jakie są przesłanki by chcieć tysiące lat pozostawać w innym wymiarze, czy go nazwiemy czwartym, dziesiatym, nieistotne
a teraz przejdźmy do reinkarnacji
co jest takiego na rzeczy, że pozostałym ludziom mówią ci opiekunowie, święci itp itd całe szemrane jury- że celem jest dążenie do doskonałości moralnej?
ups
i rzekomo mamy takiego przeciętnego Kowalskiego - co jest w cyklu narodzin i śmierci , beznadziejnie skołowanym obiegu, gdzie goni króliczka
czy Kowalski stojąc przed tym co mu wciska konieczność wcielenia zadał sobie trud by pogonić świętego?
by powiedzieć świętemu ,, to ja tu rządzę i to ja ci każę ,,
nie sądzę, psychika ludzka jest jak na talerzu , a świadomość pokazuje jak na ekranie wszelkie ułomności, skryte tajemnice
w ten sposób można robić ze świadomością CUDA i niekoniecznie w dobrym aspekcie
jakie pytanie byś zadała gdyby Cię postawiono przed stołem jury oceniającego przez nich lub Ciebie samą - własne życie?
jaki byłby to dialog?
i o jakich dialogach słyszałaś dotąd ?
wiesz jak to wygląda?
z perspektywy ,, zachwyconych,, i mówiących o cudownych odnalezionych źródłach?
sama rób autorefleksję
istoty o jakich mówię, że są mi pomocne - to istoty, które nie są i nie były ludźmi - ich forma może lub nawet w całości jest biologiczna
kiedy spytałam czy mają płeć usłyszałam : BIOLOGIA RZĄDZI CAŁYM WSZECHŚWIATEM , swą ,, niewidzialność,, i możliwości wielowymiarowego istnienia osiągnęli dzięki nauce i tym samym technologii, żadne boskie czary mary!! tylko to chcę by ludzie zrozumieli
One- dziękuję za filmy, ten zwłaszcza ,, kontakt,, był mi bliski