Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 13 mar 2017, 23:49

Dobrze że mi przypomniałaś i odprowadziłem miłością następną partię w efekcie czego zeszło drugie tyle karmy do właścicieli, kim by tam nie byli, bo sprawiedliwość jest przecież jedna dla wszystkich, nieprawdaż?
Przez te niepotrzebne dyskusję troszkę odprowadzanie się odciągnęło jednak teraz będzie zwielokrotnione. :D , i to dzięki Twojej przytomności umysłu Estia72
Dzięki. :)
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Kris » 14 mar 2017, 07:35

Ale się dzieje, dzisiaj od rana schodzi z uczciwie żyjących karma komórek, co powinno spowodować wyraźną poprawę zdrowia fizycznego i lepsze samopoczucie.
Nie jest to jeszcze wszystko, ale jeśli coś się odbywa metodycznie i konsekwentnie, to stopniowo przynosi wolność i bezpieczeństwo, tak że głowa do góry bo warto było żyć uczciwie. :)
Kris

Postautor: czarnyMag » 15 mar 2017, 13:34

Kris pisze:Wiem że chciało by się uniknąć karmy skoro jest Jej tak dużo, ale sprawiedliwość działa i obejmuje wszystkich wiec Ciebie też czarusiu.
A co,masz coś przeciwko uczciwości, że kombinujesz jak przysłowiowy koń pod górę.
Niczego na mnie nie zrzucisz, nie te czasy.
ZRESZTĄ WASZ CZAS SIĘ KOŃCZY.

Drogi Kolego Forumowy - Lubię Cię i lubię forumowiczkę Danut - ale ściągnąłeś już ją ku sobie - i jest niejako już stracona przez Ciebie :(

Nie rozumie jak istota światła może tak iść za czarnym magiem takim jak Ty? (jak kura :lol:

Drogi kolego masz braki przy Mnie :twisted: Duże braki :!:
Jestem ponad Wami i mam się dobrze i cieszę się że ta "karma" na którą się tak często powołujesz nie robi takiego spustoszenia wokół Ciebie (a więc również Danut którą już teraz prowadzisz niczym pastuch na powrozie w stronę rzeźni") - cały czas mam nadzieję że ona (owieczka ofiarna którą prowadzisz na ofiarę Ci się drogi kolego wyrwie - i zacznie myśleć) - bo na razie mamy Danut filozofa i Danut ofiarę dla Baala :lol:

A Tyś drogi czarny magu "ofiarnikiem" :lol:
(nabierać to TY możesz ludzi którzy pragną ciepła i uwielbienia jak "Danut" :lol:

Ty jesteś czarny mag! bo Ty zgodnie z czarną magią się nigdy nie odsłoniłeś ! I jesteś karaluszkiem bo zgodnie z "czarną magią" nie przedstawiłeś nic wiarygodnie - jak wyznawcy "czarnej" magii sobie nawzajem przedstawiają - (My się uwiarygodniamy między sobą a Ty drogi kolego jeszcze na żadnym forum się nie uwiarygodniłeś! :lol:
Ty "drogi kolego bierzesz "to" z palca" ! :twisted:
Więc brnij w to dalej licząc na to, że znajdziesz swych wyznawców :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 15 mar 2017, 14:02

Czarny magu przystopuj boś się zagalopował i złaś z moich pleców lub zrzucę Cię jak niepotrzebny balast. Szukasz ofiarników i ofiar? Nie widzisz tego, że sam stajesz się ofiarą, ofiarą swojego fanatyzmu i satanistycznych wyznań?
danut

Postautor: danut » 15 mar 2017, 14:29

Czarny magu większych debilizmów od tych które tu wypisujesz nie czytałam i możesz się obrażać, bądź nie. Ile tak naprawdę masz lat?
danut

Postautor: danut » 15 mar 2017, 14:50

czarnyMag pisze:
danut pisze:Czarny magu większych debilizmów od tych które tu wypisujesz nie czytałam i możesz się obrażać, bądź nie. Ile tak naprawdę masz lat?

Droga koleżanko - twoja wiara - twój śmiech! Twoja karma i twój ogranicznik - Twoja sprawa!

Zatem nie życzę sobie byś mnie przywoływał w swoich postach.
danut

Postautor: Kris » 15 mar 2017, 14:54

Witaj czarny Czarusiu i dzięki Ci za następny odcinek kabaretowego monologu jednego aktora.
Zawsze tak miło jest pośmiać się troszeczkę z niedorzecznego tekstu który zaprzecza wcześniejszym monologom, ale tacy są w końcu czarusie czyli bardzo mało logiczni. :lol:
To co, poddajesz się walkowerem i odstępujesz mi swój tak dumnie noszony tytuł czarnego Maga?.
Ale powinieneś w takim razie zmienić swój nick na Biały Mag, skoro ja awansowałem u Ciebie na czarnego. :lol:
A co z Tobą zrobią Twoi kamraci jak się dowiedzą o zdradzie? :lol:
Zdaje się że masz problem :(
Lepiej coś zrób żeby się nie połapali. :lol:
Danut schodzi z Ciebie karma coś jakby poszło 20% ostatnio, jest też trochę własnej ale jak zejdzie obca spokojnie ją będzie można oczyścić.
Ty coś pisałaś na temat DNA? czy pracowałaś nad tym? bo mam ciekawe obserwację na temat budowy.
Chyba jeszcze mikroskopami tego nie zobaczyli.
Kris

Postautor: czarnyMag » 15 mar 2017, 15:01

Kris pisze:Witaj czarny Czarusiu i dzięki Ci za następny odcinek kabaretowego monologu jednego aktora.
Zawsze tak miło jest pośmiać się troszeczkę z niedorzecznego tekstu który zaprzecza wcześniejszym monologom, ale tacy są w końcu czarusie czyli bardzo mało logiczni. :lol:
To co, poddajesz się walkowerem i odstępujesz mi swój tak dumnie noszony tytuł czarnego Maga?.
Ale powinieneś w takim razie zmienić swój nick na Biały Mag, skoro ja awansowałem u Ciebie na czarnego. :lol:
A co z Tobą zrobią Twoi kamraci jak się dowiedzą o zdradzie? :lol:
Zdaje się że masz problem :(
Lepiej coś zrób żeby się nie połapali. :lol:
Danut schodzi z Ciebie karma coś jakby poszło 20% ostatnio, jest też trochę własnej ale jak zejdzie obca spokojnie ją będzie można oczyścić.
Ty coś pisałaś na temat DNA? czy pracowałaś nad tym? bo mam ciekawe obserwację na temat budowy.
Chyba jeszcze mikroskopami tego nie zobaczyli.

Ależ czemóż? - ja jestem tylko duchem który się "ubrał w czarne szaty" i pojął, że go czytają ślepcy po ubiorze :) A więc co Ty czarny teraz masz dla ludzkości? Ile tego DNA Jezusowi jeszcze pozostało? 0,005 procent? No popatrz to mi chyba już pozostało bezwzględne zero? :lol:
No to chyba powinienem się już zbierać z tego Jezusa świata - tylko że widzisz Jam "synem" Jezusa a On Panem Ziemi :twisted:
Więc komu w drogę - temu już czas - Żegnaj czarny duchu! Powodzenia!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 15 mar 2017, 15:22

No nie odchodź jeszcze bo z kogo się będę chichrał, zostań :roll:
Co do króla, to go paskudnie zdradziłeś, bo jak Ci kolega zrobił kuku, to zamiast nadstawić drugi policzek, wygrażałeś, czym bardzo zasmuciłeś króla ojca.
Tak nie robi dobry synek, ale zły tak.
No i w końcu kim Ty jesteś dobrym białym czy złym czarnym?
Bo z Twojego opisu wynika że czarno białym i bądź tu mądry człowieku. :lol:
Aha, byłbym zapomniał.
Proszę pokazać świadectwo ślubu albo chociaż test DNA żeby się w końcu wyjaśniło kto jest w końcu Twoim ojcem, albo przestań mi tu pisać dyrdymały.
Kris

Postautor: czarnyMag » 15 mar 2017, 16:00

Kris pisze:No nie odchodź jeszcze bo z kogo się będę chichrał, zostań :roll:
Co do króla, to go paskudnie zdradziłeś, bo jak Ci kolega zrobił kuku, to zamiast nadstawić drugi policzek, wygrażałeś, czym bardzo zasmuciłeś króla ojca.
Tak nie robi dobry synek, ale zły tak.
No i w końcu kim Ty jesteś dobrym białym czy złym czarnym?
Bo z Twojego opisu wynika że czarno białym i bądź tu mądry człowieku. :lol:
Aha, byłbym zapomniał.
Proszę pokazać świadectwo ślubu albo chociaż test DNA żeby się w końcu wyjaśniło kto jest w końcu Twoim ojcem, albo przestań mi tu pisać dyrdymały.

Widzisz - tak to już jest jak człowiek się "wyrywa z katolicyzmu" który wierzy w demony (i przyjmuje moje demony jako moją przeszłość) i wierzy w opętanie i przyjmuje moją przeszłość i wierzy w nawrócenie i świętych wspomaganie - w co ja i wierzę :)
W końcu ten człowiek - wraca do tych co są go w stanie przyjąć :)

Więc ja jestem już gotowy (nie potykać się więcej z duchami które są w stagnacji) i wrócić do grupy która jest wstanie przyjąć marnotrawnego a Ty wierz sobie dalej w te swoje fantasmagorie i powodzenia :D

Tylko, że ja wyszedłem poza "klosz" a ty nie w astral :) Ja przeżyłem to wyjście a moi koledzy nie - a Ty nie wyszedłeś bo się bałeś :) Ja przeżywałem konsekwencje tego wyjścia a Ty nie bo się bałeś :) Ja byłem w stanie się odnieść z niejako praktyki do wszystkich tematów a Ty nie bo się bałeś :) I ja widziałem i odblokowałem rzeczy / lub zostały mi pokazane i odblokowane a Ty nie bo się bałeś :) I strasz dalej tych co jak Ty się bali więc pozostaje im wiara i strach (własne ograniczenia!) :twisted:

Pa !!!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka