Przez te niepotrzebne dyskusję troszkę odprowadzanie się odciągnęło jednak teraz będzie zwielokrotnione.
Dzięki.
Kris pisze:Wiem że chciało by się uniknąć karmy skoro jest Jej tak dużo, ale sprawiedliwość działa i obejmuje wszystkich wiec Ciebie też czarusiu.
A co,masz coś przeciwko uczciwości, że kombinujesz jak przysłowiowy koń pod górę.
Niczego na mnie nie zrzucisz, nie te czasy.
ZRESZTĄ WASZ CZAS SIĘ KOŃCZY.
czarnyMag pisze:danut pisze:Czarny magu większych debilizmów od tych które tu wypisujesz nie czytałam i możesz się obrażać, bądź nie. Ile tak naprawdę masz lat?
Droga koleżanko - twoja wiara - twój śmiech! Twoja karma i twój ogranicznik - Twoja sprawa!
Kris pisze:Witaj czarny Czarusiu i dzięki Ci za następny odcinek kabaretowego monologu jednego aktora.
Zawsze tak miło jest pośmiać się troszeczkę z niedorzecznego tekstu który zaprzecza wcześniejszym monologom, ale tacy są w końcu czarusie czyli bardzo mało logiczni.![]()
To co, poddajesz się walkowerem i odstępujesz mi swój tak dumnie noszony tytuł czarnego Maga?.
Ale powinieneś w takim razie zmienić swój nick na Biały Mag, skoro ja awansowałem u Ciebie na czarnego.![]()
A co z Tobą zrobią Twoi kamraci jak się dowiedzą o zdradzie?![]()
Zdaje się że masz problem![]()
Lepiej coś zrób żeby się nie połapali.![]()
Danut schodzi z Ciebie karma coś jakby poszło 20% ostatnio, jest też trochę własnej ale jak zejdzie obca spokojnie ją będzie można oczyścić.
Ty coś pisałaś na temat DNA? czy pracowałaś nad tym? bo mam ciekawe obserwację na temat budowy.
Chyba jeszcze mikroskopami tego nie zobaczyli.
Kris pisze:No nie odchodź jeszcze bo z kogo się będę chichrał, zostań![]()
Co do króla, to go paskudnie zdradziłeś, bo jak Ci kolega zrobił kuku, to zamiast nadstawić drugi policzek, wygrażałeś, czym bardzo zasmuciłeś króla ojca.
Tak nie robi dobry synek, ale zły tak.
No i w końcu kim Ty jesteś dobrym białym czy złym czarnym?
Bo z Twojego opisu wynika że czarno białym i bądź tu mądry człowieku.
Aha, byłbym zapomniał.
Proszę pokazać świadectwo ślubu albo chociaż test DNA żeby się w końcu wyjaśniło kto jest w końcu Twoim ojcem, albo przestań mi tu pisać dyrdymały.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości