OneNight pisze:To już jest moja tajemnica zawodowa
Zauważ swoją błedną interpretacje moich wypowiedzi - uznałaś mnie za dreamwalkera. Ile warte są Twoje sposoby oddzielania prawdy od fałszu?
I widzisz
OneNight pisze:To już jest moja tajemnica zawodowa
Zauważ swoją błedną interpretacje moich wypowiedzi - uznałaś mnie za dreamwalkera. Ile warte są Twoje sposoby oddzielania prawdy od fałszu?

OneNight pisze:Pytałem o opinie innych na temat etyki, próby były prowadzone dawno temu i kończyły się flaskiem i nic nie napisałem, że chce się teraz tym zajmować.
danut pisze:OneNight pisze:Pytałem o opinie innych na temat etyki, próby były prowadzone dawno temu i kończyły się flaskiem i nic nie napisałem, że chce się teraz tym zajmować.
To odpowiedziałam Tobie - jest nieetyczne. Dlatego, że wyłuskałam co nieco z praw zarządzających naszą rzeczywistością.Ona posiada swobodny przepływ informacji zasilający każde istnienie, dlatego wpływ na nie powinny mieć prawdziwe związki np. ludzkie, uczucia, więzi, ewentualnie powiązania przez własne zło które człowiek wysyła ze złem, co oczywiste i wtedy nikt temu człowiekowi nic nie jest winien. W momencie, gdy pojawiają się cwaniacy tylko i wyłącznie dla własnego widzi mi się, chcący mieszać w tym przepływie informacji, to oni psują temu człowiekowi ten system, a on zaczyna się w nim gubić niepotrzebnie, tak jakby celowo wprowadził mu ktoś w system zwyczajny wirus i nieważne jak groźny ale zawsze będzie wirusem. Nigdy nie miałam takich zapędów choć nie wiem może prowokowałam do nich innych bo mnie się bardzo często czepiają tego typu osobowości ze swoimi pomysłami.

OneNight pisze:Żarty sobie ze mnie robisz?

OneNight pisze:I ja miałbym w to uwierzyć?
Kris pisze:Szkoda tylko że to następne bajki wyssane z, no właśnie skąd ?
Pamiętajcie jedno, jeśli czegoś nie zrobimy , nie naprawiamy. to żadne cudowne istoty nam nie zrobią tego za nas.
Coś się rozjaśnia w naszym astralu i to jest prawda, ale za tym stoją wysoko wibracyjni LUDZIE, nie żadne tam fatamorgany nie wiadomo skąd, jacyś nie wiadomo jacy dobroczyńcy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości