autor: Natasza » 24 lis 2016, 07:38
seks - oczami kobiety, moimi oczami
co jakiś czas temat seksu wbija się w niektóre tu tematy , dlatego postanowiłam na chwilę do niego się odnieść i połączyć go z tytułem ,, doświadczeń ,,
każdy ma inne zdanie, a przynajmniej tak to wygląda ; dla jednych jest wyznacznikiem płodności, dla innych miłości, lub jednym i tym samym
napiszę czym dla mnie jest , dla mnie jako kobiety
uwielbiam czekać, to czekanie łączy się z pobudzeniem mojej wyobraźni w odniesieniu do tego co może mnie spotkać ;
to wyczekiwanie na niego może dotyczyć pierwszego spotkania bądź długiej rozłąki - tak, gdy na niego czekam moje zmysły czekają tak samo jak ja, tak samo czeka moje ciało przygotowując się na moje z nim spotkanie; gdy go nie ma przy mnie fizycznie, to nie czuję się samotna bo wiem, że on czeka tak samo i nieważne ,że za morzem, za górami, granicami
gdy masz go spotkać bicie serca zaczyna przypominać arytmię , ocierając się o palpitację
gdy już on jest , to może siedzieć w fotelu naprzeciwko ciebie , może nawet nie dotknąć cie palcem i nie wypowiedzieć ani jednego słowa a moje ciało przeżywa w tej ciszy rozkosz, sam jego wzrok i obecność doprowadza do ekstazy
dotykanie jego twarzy jest jak czytanie książki, gdy dotykam reszty jego całego ciała to tak jakbym czytała całą bibliotekę
swoimi palcami widzę całego jego
w tym wszystkim są włączone i wyostrzone moje zmysły - czuję zapach jego skóry, perfum, wszystko to wpływa na całą mnie
gdy moje ciało staje się plastyczne niczym plastelina , poddaję się cała , stając bezwstydnie , bez żadnych zahamowań przed nim,
i cała należąca do niego
i nie mam tu włączonego stopera, ani zimnego kalkulatora , nie stawiam w swojej głowie żadnych pytań, bo od tego momentu, działam na poziomie pełnego zaufania i nic nie krępującej mojej wolnej woli
i to co dzieje się później, nie ma hamulca, prócz naszego chcenia lub nie chcenia wyrażonego wolną wolą
i to czy będzie to tylko muskanie, czy ostry BDSM , czy każde najbardziej wyrafinowane , bezwstydne zachowanie jest tym czego pragniemy
wobec niego chcę być bezwstydna, chcę być wszystkim i spełniać jego fantazje , bo poprzez to spełnianie, czuję się spełniona
brudny seks, wyrachowany seks, agresywny seks, czy może eteryczny i subtelny - w naszym umyśle nie ma nic co by nas ograniczało, robimy wszystko czego oboje pragniemy, nie wpuszczając do naszego bycia nikogo i niczego zagrażającego naszemu pragnieniu
i może być tak, że on nie musi mnie w ogóle dotknąć bym przeżyła przy nim orgazm, wystarczy , że jest , i gdy go nawet nie ma, i leżę sama w wielkim łóżku, moje ciało rozpala się jak piekło
tak to wygląda z mojej perspektywy
a teraz , czy jest możliwy seks po tamtej stronie ?
tak, jest możliwy - mówiłam, że zostałam odbudowana z całą pamięcią organizmu - unerwienia, czułam całą siebie jak w ciele fizycznym
czy jest możliwa tam płodność? hmmm myślę, że nie więc seks na pewno bez żadnych ograniczeń
czy duch może uprawiać seks z człowiekiem żyjącym ? - gdyby to było takie proste to kochający się ludzie robiliby to ze sobą bez względu na miejsce przebywania
jednak, są tacy po tamtej stronie, którzy to potrafią - ale to są ogromnie rzadkie przypadki i nie są to tacy sobie zmarli, nie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,