Natasza pisze:są tacy po tamtej stronie, którzy to potrafią - ale to są ogromnie rzadkie przypadki i nie są to tacy sobie zmarli, nie
że ten tego , rzadkie powiadasz? to ciekawe
Natasza pisze:są tacy po tamtej stronie, którzy to potrafią - ale to są ogromnie rzadkie przypadki i nie są to tacy sobie zmarli, nie

aaaa to z tej strony podeszli, ten chwyt dla Ciebie akurat nie był nowy i szybko zrozumiałeś w jakiej jesteś sytuacji
w pewnym momencie byli u mnie ( pisałam do Agi) i musiałam postąpić radykalnie - zastosowałam coś co musiało to przerwać
do tego ,, zamknęłam drzwi,, - ale ,, widzę ,, bez nich - z mniejszymi szczegółami , bo nie potrafię tak szybko identyfikować czy to świadomość żywego czy martwego dla naszego wymiaru postrzegania
ktoś z forum majstrował dodatkowo - mówiłam , że to osoba, która nie lubi kobiet ( chodzi o preferencje) , ale jego odkryłam szybko - wykonał kilka rytuałów na mnie - właśnie z użyciem noża i ognia i dopowiem ... krzyża - nie będę opisywała szczegółów odnośnie choćby tekstów , w każdym razie zaczynał najpierw od mantry nad swoją ,, biblią,, - stałam za jego plecami , nawet nie wiedział , że wywołując ,, kogoś,, i ,, ofiarując,, mu niby mnie ( nie wiedząc jak wyglądam- moje zdjęcie wysłałam tylko jednej kobiecie na forum- stworzył matrycę i na niej się skoncentrował ) - wywołał nieświadomie właśnie mnie, co za baran
po tym co zobaczył nie tak szybko udzieli się na tym forum![]()
mówiłam, najpierw sprawdź z kim masz do czynienie , a później podejmuj decyzje czy chcesz tego co planujesz wobec tej osoby
- ostrzegałam, on tu nie wróci
Będąc przy temacie - będziesz wciąż obiektem ataków, dzięki temu , że posiadasz siłę umysłu jesteś w stanie się obronić i obronić innych - więc zapanowałeś nad tym wszystkim, miej oczy cały czas otwarte
oni działają zza zasłony i dla osób spoza kręgu są nie do zidentyfikowania
działanie może doprowadzić do różnych czynów zarówno na siebie samego jak i na osoby trzecie - nie wiem ile takich działań mają na swoim koncie
spodziewam się dużych liczb
wołaj zawsze kogoś do pomocy , a ta osoba będzie Twoim wsparciem
te spotkania na poziomie ,, świadomości,, są incydentalne i z reguły niezapowiedziane
im więcej ich zaczynasz mieć tym bardziej się trenujesz
mój największy problem polegał na ogarnięciu sytuacji i identyfikacji tego co się dzieje - wytrenowałam już go na tyle, że obracam się przodem do atakującego i analizuję kogo widzę i co widzę - dlatego zapamiętuję ich twarze i szczegóły
opanowanie to najważniejsza rzecz, nawet jak cię próbują tłuc - agresja jest nie do opisania, ale sam możesz zrobić z nimi dokładnie to samo
soldado pisze:
Pisze na innych forach pod różnymi nickami.
Na jednym jest np. ,,czarnym trójkątem''
Nasza koleżanka myśli, że to ja i dodatkowo pisze do niego.....( bez komentarza)
Natasza pisze:dzieją się straszne rzeczy, tam za tą kurtyną - czuję to jak nigdy wcześniej, to się zaczęło
Natasza pisze:to ma miejsce teraz gdy my tu sobie żyjemy w tej lokalizacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości